Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

KISADIEETTIVIIKKO NRO. 5: Kuulumisia & uusia yhteistyökuvioita



Hei ja hyvää Vappua! =) 
Tänä vuonna en tämän juhlan herkkuja nautiskele. Tykkään kyllä simasta ja munkeista hyvinkin, mutta tuleehan noita Vappuja. Eilen käytiin vappuajelulla, mutta siinä se sitten olikin. Meitä kumpaakaan ei erityisemmin haluttanut lähteä minnekään. Todennäköisesti oltaisi käyty terassilla tai syömässä, jos se olisi ollut mahdollista. Mulle pääasia oli niinkin iso, että voin nukkua niin myöhään kuin unettaa. Silti viikonloppu on ollut kiva, vaikka se onkin ollut hyvin samankaltainen kuin muutkin. Eikö viikonloput ole aina kivoja, jos/kun voi levähtää mm. töistä, tehdä asioita ilman kelloa ja nollata pää? Toivottavasti teilläkin on ollut kiva ja hyvin mennyt Vappu/viikonloppu! Toki ehtii vielä tänäänkin tapahtumaan ja tekemään vaikka mitä! 

Kisadieetin eteneminen alkaa näkyä nyt myös vaa´alla ja vaikka se ei olekaan mikään päämittari niin silti se saa hyvälle mielelle. Eihän tässä ole pudotettavaa enää 10 kiloakaan! Onhan se toki aikamoinen suoritus normaalipainoiselle ihmiselle. Keho tarvitsi muutaman viikon aikaa ennen kuin alkoi reagoida vaa´an puolella. Kropassa muutokset alkoivat näkyä nopeammin. Vaaka näytti kisadieetin alussa pyöristettynä 67 kg, nyt mennään muutaman kilon kevyempänä. Toivottavasti tuo pudotus ei ole ollut kallista lihasta, jota on kovalla työllä ja puhtaasti pyritty hankkimaan. 




Viime viikolla tuli todettua, että voimat ovat lisääntyneet tammi-helmikuusta. Uskaltauduin kokeilla vetää leukoja ja 10 kpl sieltä napsahti! Wou, en oo ikinä vetänyt noin monta leukaa! Alkuvuodesta meni 6 kertaa, tähän asti ennätys on ollut 7. Huhhei, tämä toi motivaatiota tekemiseen. =) Fiilis on siis hyvä edelleen.

Nousen mielelläni aamulenkille ja kaverina rinnalla kulkee välillä oma mies ja välillä koira - parhain lenkkikaveri, jos tossu alkaakin painaa, kun on vetokoira. :D 
Auringonpaiste saa mielessä ihmeitä aikaan!


Perjantaina tein yhden aamuaerobisista työpaikalla ennen päivän alkua. Vielä täytyi mennä sisätiloihin, kun satoi vettä eikä teitä ole vielä putsattu.
Tästä oli hyvä siirtyä töiden pariin hyvin heränneenä! =)



Ruokaa tosiaan vähennettiin reipas viikko sitten. Syön nyt aamupuuron noin joka toinen päivä, muiltakin aterioilta vähennettiin hiilihydraatteja, banaanit lähtivät ruokavaliosta ja proteiinin saantia lisättiin. Tämä on kalorinvaihtelua, jotta aineenvaihdunta ja rasvanpoltto saavat vauhtia. Nk. off-kaudella saatoin syödä banaaneja jopa 4 kpl päivässä, ihan siis ohjelman mukaan.  Ajattelin mielessäni, että ”No niin minibodari, nyt sulle voi tulla vähän nälkä.” Mutta eipä oo ollut nälkä. Oli sitten asia mikä tahansa, johon tulee muutosta - jos vähän ehdin siihen valmistautumaan, niin homma rullaa paremmin. Nämä on näitä elämän oivalluksia, joita muun muassa tämä matka saa aikaan.

Aamupalaksi välillä munakasta; kananmunia, erilaisia kasviksia ja mausteita fiiliksen mukaan.



Kisavalmisteluja on täytynyt tehdä jo nyt eli oon varannut hotellit Jyväskylään ja Lahteen. Lisäksi oon varannut kisoihin meikkaajan & kampaajan sekä bikinien valmistuksen. Jyväskylässä mut loihtii kauniiksi Unik Hairdressingin väki ja Lahdessa myös Unik Hairdressing sekä Sanna Nuutinen. Bikinit ompelee tällä kertaa Biancaneve ja ensimmäinen suunnittelupalaveri on kesäkuussa. =) Odotan niin innolla! Jotain ajatusta bikineiden suhteen on jo selvillä. 

Tuolta voi käydä muuten lukemassa vielä mun nk. Off-kauden viimeiset sanat, kun sain ensimmäiset kisadieettiohjelmat käsiini:

Ja vielä tähän loppuun...
Mulla on suuri ilo ja kunnia kertoa, että olemme
solmineet Hotmotorshop verkkokaupan kanssa yhteistyön! Verkkokaupan toimipiste sijaitsee Ylistarossa, Etelä-Pohjanmaalla ja tuotevalikoimaa löytyy yli 15 000 tuotteen edestä! Verkkokaupan päätuotteena ovat moottoripyörien lisävarusteet, huolto- ja ajotarvikkeet. Sen päätavoitteina ovat monipuolinen verkkokauppa ja nopeat toimitukset suoraan maahantuojien varastosta. Käyhän alkajaisiksi katsomassa tarjonta: 

www.hotmotorshop.fi!



Hotmotorshop on tukemassa matkaani Body Fitness SM-kisoihin. Kilpailin Bikini Fitneksessä vuonna 2014, jolloin voitin toiset SM-karsinnat ja lunastin paikkani varsinaiseen SM-kisaan sekä kansainväliseen Nicole Wilkins Fitness Championships-kilpailuun. Lopullinen sijoitus SM-kisoissa oli 9. Eteen tuli lajinvaihto astetta kovempaan lajiin fysiikkani vuoksi ja nyt olen matkalla kohti syksyn kisoja, joista ensimmäiset ovat Jyväskylässä 24.9. Body fitness on kauneuskilpailulaji, jossa kilpailijan tulee olla lihaksikas, urheilullisen esteettinen ja naisellinen. Syitä miksi kilpailen lajissa on aito treenaamisen ilo, aikaisempi urheilutausta mm. yleisurheilussa, itsen haastaminen ja suuri halu kehittyä. 
 Tervetuloa seuraamaan treenaamistani ja kehitystäni kisoja kohden! Parhaiten pysyt menossa mukana, kun käyt tykkäämässä Hotmotorshop verkkokaupan Facebook-sivuja:  www.facebook.com/Hotmotorshop/timeline  ja urheilusivujani: https://www.facebook.com/sonjasofiabodyfitness/ .
Kuva: Mike Siren Photography.
Bikini Fitness SM-karsinnat Tampere 2014.




4 kommenttia:

  1. Voi apua, nyt mulla tuli paniikki meikin suhteen.. :D :)
    Hotellit on jo varattuna sekä Jyväskylään että Lahtene ja parturisisko tulee kisoihin mukaan, mutta meikkaaja on vielä auki. Kannattais kyllä varmasti jo varata sekin..

    http://annikanunelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu nyt äkkiä varailemaan! =) Mä en saant enää Lahteen hotellia samaan, missä tiimin valmentajat on. Toissa vuonna jäi hotelli saamatta, kun olin liian myöhään matkassa. Nyt meni vähän paremmin kuitenkin.

      Poista
    2. Joo, meillä tuli myös pieni hätä Lahden kanssa. Valmentaja sitten varas monta huonetta itselleen ja kisaajille, mutta ei toivoakaan että oltais päästy siihen hotelliin joka oltais haluttu. Mutta pääasia, kun jonnekkin pääsi. :D
      Hyvä kun säkin vielä sait kuitenkin huoneen ettet ilman jäänyt! :)

      Poista
    3. Voi ei! Mutta totta, pääasia, että edes jonnekin. Majoituttiin tosiaan viime vuonna jossain homehtuneessa pikkumökissä niin johan on luksusta päästä hotelliin. :D

      Poista