Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

torstai 18. elokuuta 2016

KISAVALMISTELUITA

Ajattelin tässä kohtaa kertoa, että mitä kaikkea ennen kisoja tulee tehdä ja hankkia, kun ne ajat ovat olleet käsillä jo jonkin aikaa. Tässä vähän listaa:

*kisabikinit
*kisakengät
*kynnet
*korut
*kampaaja & meikki (ellei osaa tehdä itse)
*ennen kilpailuja kehon rasvausta & kuorintaa
*sokerointi tai sheivaus
*hampaiden valkaisu
*kisavärit tai suihkurusketus
*Hotelli(t) & matkat

 Suurin hankittava näistä on bikinit - ei niinkään kooltaan, mutta hinnaltaan, mikäli teetättää uudet. Itse päätin tällä kertaa teetättää uudet, jotta tulee varmemmin oikean kokoiset. Valitsin Biancaneven, mikä on lähin, laadukas ja sopii Tampereella käyntien kanssa hyvin. Hintaluokka tulee olemaan kokonaisuudessaan noin 700 euroa. Bikinien suunnittelu alkoi n. 4 kk ennen kilpailuja, jolloin valitsin kankaan ja myöhemmin koristelut, Swarovskin upeita & laadukkaita kristalleja, joita tulee kankaaseen melko paljon. Valmiina bikinit ovat pari kolme viikkoa ennen kilpailuja. Ja ne on kyllä hienot! Itse asiassa saan hakea nämä valmiina ensi viikolla! :)

Bikineistä vastaa verkkokauppa Hotmotorshop
http://www.hotmotorshop.net/cat/index-fi.html , mistä oon äärettömän kiitollinen! 
Hotmotorshop on moottoripyörien lisävarusteita, huolto- ja ajotarvikkeita tarjoava yritys. Valikoimasta löytyy monipuolisesti tarvikkeita mm. mönkijään, mopoon/skootteriin ja mopoautoon, moottorikelkkaan ja polkupyörään
Yritykseltä löytyy myös Facebook-sivut.

Käykäähän tekin tykkäämässä sivuista!

Matkassani mukana myös
Sportsnutrition 
http://www.sportsnutrition.fi/ ,
joka tarjoaa laadukkaat lisäravinteet treenin & kehityksen tueksi.

Kisakengät päätin hankkia myös Biancaneveltä, viimeksi tilasin netistä ulkomailta. Ne maksoivat n. 70 euroa, suuret kiitokset tuesta FiiniFröökynä/Ylistaron Halpa-Aitta.
http://www.halpa-aitta.com/
Tämäkin yritys löytyy myös Facebookista:

Kynnet aion laittaa itse. Ainakin tällä hetkellä ne ovat niin hyvässä kunnossa, että voi olla, että ihan vain lakkaan mieluisella värillä. Varmuuden vuoksi oon ostanut tekokynsiä. Korut oon jo hankkinut Glitteristä ja osan saan lainata ihanalta ystävältäni. Korujen hintaluokka pyörii  yhteensä n. 50 euron tienoilla. Kampauksen ja meikin teko ei oo mun alaa sitten ollenkaan, joten oon saanut esim. Jyväskylään stailaajakseni Unik Hairdressingin, jossa naiset loihtivat mut kauniiksi myös kaksi vuotta sitten. Maltan tuskin odottaa, että pääsen heidän taitaviin kätösiin! :) Hintaluokka pyörii meikin osalta muistaakseni n. 80 euron tienoilla ja kampauksen 50 euron / per kisa. 



Kisaluukkia 2 vuoden takaa by Unik Hairdressing

Ennen kisoja on hyvä huolehtia, ettei iho ole kuiva, joten rasvaan kehoa päivittäin. Näin ollen kisaväritkin imeytyvät kroppaan paremmin ja tasaisemmin. Tällä hetkellä mulla on käytössä ihan perus Doven tuotteita ja Forever Living Products Aloe Veraa. Kuorintaa tulee tehtyä enemmän sitten kisaviikolla. Kuorintavoide olikin kisavärien mukana, jotka oon hankkinut hyvissä ajoin Body Actionilta. Kisavärien kokonaishinta pyöri 100 euron tietämillä. Osan kisaväreistä sain ystävältäni. Toiset käyvät suihkurusketuksessa ennen kisoja, minkä hinta pyörii samoilla nurkilla. Itsellä ei suihkurusketuksesta kokemusta ole. Oon jotenkin tykännyt siitä maalaushommasta - pääsee kisafiilikseen siinä tuoksussa. :D 

Mitä nämä kaikki sitten maksaa?
Mun kohdalla summat ovat tällaiset, joku muu toimii toisella tavalla. Yhteensä nämä kaikki näyttäisi maksavan mulla noin 700 euroa. Puhutaan siis yhdestä kisasta. Kun kisamatkoja- ja hotelleja, kampauksia ja meikkien laittoa tulee useampi, puhutaan reippaasti yli 1000 eurosta. On se vaan äkkiseltään hurja summa. Siksi oon alkanut säästämään rahaa tähän projektiin yli vuosi sitten. Ja olen äärettömän kiitollinen, että oon saanut matkaani tukemaan edellä mainitut yritykset. 

Tällaista hommaa siis tiedossa kahden vuoden tauon jälkeen. Palasi vähän mieleenkin sen aikaiset tunnelmat näistä touhuista tätä kirjoittaessa. :) Jännää! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan mun matkaa kohti SM-kisoja myös Instan puolelle:


https://www.instagram.com/sonjassfit/

Ja tähän loppuun vielä vähän infoa, että mikä tämä laji nyt on. Tähtäimeni on siis Body Fitness, joka on yksi Suomen Fitnessurheilu Ry:n kauneuskilpailulajeista. Lajissa haetaan urheilullista, lihaksikasta ja esteettistä naisfysiikkaa. Lihasmassaa ei kuitenkaan saa olla liikaa eikä lihasten erottuvuus kehonrakennusmaista. Varsinaista urheilusuoritusta kilpailuissa ei ole vaan kyseessä on kehon arvostelulaji lajinomaisissa poseerausasennoissa.
Lisää lajiin voi halutessa tutustua täällä: 


Kuvia heinäkuulta eri Body Fitneksen- asennoissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti