Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

lauantai 27. elokuuta 2016

KISABIKINEITÄ & KUNTOTSEKKIÄ

Perjantaina käväisin tällä kertaa yhdessä äitin kanssa Tampereella Fitfarmin toimistolla tapaamassa valmentajaa ja suunnittelemassa viimeisiä viikkoja. Tämä viikko on mennyt vähän eri tavalla kuin aikaisemmat aerobisten ja ruokavalion suhteen. Toisaalta otettiin pois, toisaalta pistettiin tilalle ruokaa. Ja kuntotsekissä päädyttiin tekemään jälleen muutoksia. Hetken ehdin syödä esim. riisikakkuja, nyt mennään sen sijaan proteiinijauheella, jota sekoitan veteen. Viikot käy vähiin ja nyt on aika kuoria viimeinen kunto esiin asenteella "täysillä loppuun asti", vaikka tossu välillä painaakin. Valmentajan sanoin kunto on kiristynyt tavoitteiden mukaisesti ja poseerauskin vielä parantunut. Vielä on vaan saatu lähtemään, vaikka rasvat ovat jo alhaiset. Muutamasta kohdasta vielä nipistetään, sitten tankkaillaan ja kuivatellaan nesteet pois kisaviikolla. Maanantaina alkaa siten todellinen pari viikkoa kestävä loppurutistus. 


Käytiin myös WFC: llä tekemässä selkäreeni. Tämä viikko on mennyt vähän tunnustellen, koska edellinen viikonloppu meni sairastellessa. Ei siis runtaten loppuun asti. Sain hyvin tuntumaan, kun oli erilaiset laitteet, mitä kotopuolessa. Pumppiin on tässä vaiheessa vaikea saada. Kuvasta näkee, että onhan tuo kroppa vähäsen tyhjä. Mutta aivan tyytyväinen olin treeniin. Valmentajan sanat kirkaana mielessä. 
Selkätreeni tehty, hymy ei hyydy, vaikka vähän tossu kieltämättä painaa. :)



Tämän reissun yksi motivoivimpia asioita oli kisabikinit, jotka sain noutaa Biancaneveltä. Ne tulivat niin oikeaan kohtaan, kun ei oma peilikuva näytä joka päivä siltä, miltä mielessä pitäisi. Se riippuu omasta fiiliksestä ja vireystilasta, miten itsensä näkee. Oon varsin itsekriittistä sorttia - tyyliin no joo, mutta aina on varaa parantaa. Parempaan suuntaan on kuitenkin menty ja nämä bikinit saa näyttämään enemmän siltä, miltä pitää! :) Vielä ei ole kisakunnon aika kuitenkaan. Se kuoritaan viimeisellä viikolla esiin ihan lopullisesti.  Ja se kestää hetken aikaa. Tämän hetkinen kuntokaan ei ole sellainen, mitä on hyvä ja terveellistä pitää pitkään yllä. Sellainen hyvä ja ehkä itselle mieleisin kropan kunto oli kesäkuussa. Nyt kuitenkin eletään tavoitteen mukaan. 

Tässä ne nyt on! Aivan mielettömän upeat! Kiitos Biancaneve & Hotmotorshop! Näillä todella kelpaa nousta lavoille! Toivottavasti vielä monta kertaa ainakin tänä vuonna. 




Viime viikonloppuna testasin myös kisavärejä ja katsoin, että kisakorut on kunnossa. Osa koruista on käytettyjä viime kisoissa. Sormus on magneettikoru. Mutta voi noiden kisavärien tuoksua! Tuli niin 2 vuoden takaiset muistot mieleen ja kisafiilis nousi kattoon! :) Alkaa ne reidetkin lohkeilla, hieno juttu!

Tänään ohjelmassa on treenien osalta ollut aerobista ja pitkästä aikaa kuvauksia, joita jatketaan vielä näillä näkymin ensi viikolla. Kuvaajana oli Kuva-Vintti
http://www.kuva-vintti.com/ ,
joka löytyy myös Facebookista:
https://www.facebook.com/kuvavintti?pnref=about.overview
Käyhän kurkkaamassa sivuja! :)

 Tulee kyllä todella vaikia valinta otetuista kuvista. Halusin ottaa kuvia muistoksi studiolla ja ensi viikolla pyritään ottamaan vielä yleisurheilukentällä. Sali olisi ollut yksi, mutta niitä otettiin jo kivasti tuossa kesäloman aikana ystävän kanssa. Tämän päivän otoksista voi nähdä lisää piakkoin Facebookin puolella:
Instagrammissa:

Mutta tässä vähän ensimakua




ja
Facebookissa:

Käyhän tykkäämässä Hotmotorshopin Facebook-sivuista niin pääset kiinni heidän hyviin tarjouksiin! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti