Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

maanantai 12. syyskuuta 2016

PT- ja FITNESSPÄIVÄT

Tervehdys siellä ruudun toisella puolen! :)
Pari viikkoa vierähtänyt näiltä osin. Kuun vaihteessa olin työporukan kanssa katsomassa Suomi-Ruotsi maaottelua monen vuoden tauon jälkeen. Oli kiva reissu - kannatti vaan lähteä, vaikka mietin olisko paras nyt levätä. Muistot palasi mieleen omilta yleisurheiluajoilta, tunnelma oli hyvä ja oli niin ilo nähdä vieläkin sekä vanhoja tuttuja kilpailemassa että nuoria tulokkaita.



Nyt menneenä viikonloppuna oli meidän tiimin PT-ja Fitnesspäivät Tampereella. Lauantaina lähdin aamusta Tamperetta kohden tapaamaan ensin valmentajaa. Koutsi oli tyytyväinen ja torstaina olinkin jo saanut uuden ruokavalion, misä oli lisää hiilihydraatteja, koska kroppa alkoi käydä tyhjäksi. Sillä siis on jatkettu tähän viimeiseen kovaan viikkoon ennen kisaviimeistelyviikkoa. Vielä on vähän duunia, kisakunto alkaa kuitenkin olla saavutettu. Huh! On tässä duunia tosissaan painettu erityisesti nämä viimeisimmät kuukaudet. 

Valmentajan tapaamisen jälkeen reenattiin salilla pienryhmissä PT: den ohjauksessa. Päädyin tällä kertaa hauis-ojentajaryhmään yhdessä tiimiystävä Susannan kanssa. Saatiin oikein yksityisjumppa, kun ryhmä käi pieneksi. Tuntumat löytyi hyvin ja jopa pumppiakin saatiin vielä vaan kehiin. Osui ja upposi, joten oltiin aivan tyytyväisiä. Tähän päälle tehtiin vielä tasasykkeinen aerobinen kuntopyörän selässä. 

Asenne ratkaisee! Niin monessa kohtaa elämän tilanteissa, joita tulee ja on tullut vastaan.




Sitten olikin vuorossa hyvällä porukalla body fitness-kilpailijoiden poseerausreenit valmentajien Sirpan ja Harrin tarkkojen valvovien silmien alla. Vatsakipu häiritsi jostakin syystä tässä kohtaa, mutta pystyin kuitenkin osallistumaan. Napaa ei vaan tahtonut saada vedettyä sisään. Päivän päätteeksi käytiin Susannan kanssa vielä dieettiruokavalion mukaisella kanasalaatilla. Tiukka päivä, mutta kaikki niin tarpeellista. Loppupäivä meni levon merkeissä, koska päivä painoi kropassa. 


Sunnuntaiaamun kunnon tsekkaus hyvällä mielellä ja valmiina Fitnesspäivään! :)

Sunnuntaina jatkettiin Fitnesspäiväteemalla, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa aina pari viikkoa ennen Fitness SM-kilpailuja. Päivä lähti käyntiin siten, että bikini fitness-kisaajat harjoittelivat esiintymistä ensin. Sen jälkeen oli meidän vuoro, mukana oli myös kisojen yksi tuomareista, joka toimii myös meidän tiimissä yhtenä kisavalmentajana. Tämän jälkeen kokoonnuttiin ihan koko sankka joukko Fitfarmin kilpailijoita käymään läpi kisoihin liittyviä asioita kuten sen viikon ravitsemusta, treenejä, takahuoneen tapahtumia ja kisavärejä. Myös kilpailemisesta kiinnostuneille oli oma keskusteluryhmä. Vielä lopuksi me syksyn kipailijat noustiin lauteille kenraaliharjoituksiin, missä kukin teki oman lajinomaisen koreografian.

Tässä kuvakollaasi mun osalta esiintymisestä.
Kiitos kuvista kuuluu tiimikaveri Sallille! :) En tiennyt, että musta tällaisia otetaan. :D

Päivän päätteeksi lähdettiin jälleen Susannan kanssa tekemään viikon viimeinen aerobinen, mutta tällä kertaa ulos kohti Pyynikkiä, missä en oo koskaan käynytkään. Jo oli hienot maisemat eikä säässäkään moittimista. Ne kuuleman mukaan parhaat munkit jätettiin (vielä) väliin. :D Kiitos Suski! <3

Sunnuntaina energiaa oli jotenkin paremmin.
 Edellisen illan lepääminen, hiilihydraattipitoisempi päivä ja vapaapäivä salireenistä auttoivat varmasti asiaan. Lauantai-iltana olisi ollut kyllä Mansen Muscle & Fitness Show, mutta katsoin parhaakseni ottaa nyt lepoa, koska takana oli myös kova työviikko. Se oli hyvä ratkaisu. Olin jotenkin niin rento eikä jännittänyt niin paljon kuin yleensä. Toki I-kävelyssä jännitys nousi vähän pintaan taas. Mutta nautin siitä ja luotin siihen, mitä tein. Aivan eri fiilikset ja ajatukset kuin kaksi vuotta sitten samana päivänä, samassa tilanteessa. 

Fiilis viikonlopusta ja sen jälkeen oli hyvä. Vaikka reissaaminen kieltämättä omalta osaltaan väsyttää, nämä reissut ovat kyllä aivan ainutlaatuisia. Sain jälleen uutta oppia kotiin viemiseksi ja hiottavaksi vielä ennen ensimmäisiä kisoja. Siitä kiitos kuuluu niin valmentajille kuin tiimiystäville. Kerrassaan tärkeä viikonloppu ja innolla lähdin mukaan, vaikka jaloissa välillä painaa. Olin iloinen, että jaksoin lähteä. Mielelläni kävisin vielä näyttämässä kuntoa ensi viikolla vielä kerran valmentajalle, mutta pohdinnan jälkeen päädyttiin siihen, että tämä likka lepää nyt. On tämä kovaa hommaa ja silti niin nautin! Sai todella todeta viikonloppuna, että jo on kovakuntoista porukkaa! Vaikka tiimi on hurjan iso, henki on hyvä. Kaikkia ei valitettavasti pysty tuntemaan, mutta on ollut aivan mahtavaa löytää ympärilleen nämä ihmiset, jotka tekevät samaa juttua ja jopa ajattelevatkin samalla tavalla, mutta kuitenkin kulkevat sitä omaa polkua. Kiitos tasapuolisesti tiimiläisille! 

Yksi tiimiystävistä & kilpasisko Susanna <3

Toinen ttiimiystävistäni Venla <3 


Mun matkaa voi seurata Facebookissa:
ja
Instagrammissa

MATKAANI TUKEMASSA:




KIITOS TUESTA! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti