Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

perjantai 30. syyskuuta 2016

SM-KARSINNAT - VOITTO KOTIIN

Mulla ei ollut aikomus kirjoittaa kisojen jälkeen, koska pää on ollut täynnä niin paljon ajatuksia. Aikamoinen urakka saada ajatukset kasaan viikonlopun kisojen jälkeen ja samalla suunnata ne kohti tulevaa. Ei oo meinannut sanoja löytyä. Katseet ovat jo kohti Nordic Fitness Expoa, SM-finaalikisaa, jos sitä niin voisi kutsua. Sen lisäksi katseet ovat kohti paljon enempääkin. Mitä siis tapahtui viikko sitten 24-25.9?


Kilpailin noin viikko sitten ensin lauantaina Fitneksen SM-karsinnoissa Body Fitness beginners (= aloittelijat) sarjassa, missä sijoituin 2. sijalle. Pituussarjani on alle 163 cm. Lunastin näin ollen paikkani SM-kisaan, jotka käydään Lahdessa. Se oli hieno hetki! Mutta mitä vielä, oltiin päätetty valmentajan kanssa jatkaa myös sunnuntain yleiseen sarjaan. Voitin kisan! Näin ollen lunastin paikkani myös kansainväliseen Ben Weider Legacy Cupiin, mikä kilpaillaan myös ensi viikonloppuna Lahdessa, tarkemmin lauantaina. Aivan uskomaton viikonloppu! Pää on ollut pyörällä ja tunteet hyvin pinnassa. Oon todella onnellinen ja kiitollinen. Mikä uran aloitus uudessa lajissa!


Ensimmäinen askel lavalle kahden vuoden tauon jälkeen jännitti aikalailla, mutta sitten nautin, nautin todella. Olo oli uskomattoman hyvä koko viikonlopun. Mietin, että voiko tosiaan näin hyvä olla, kun kroppa oli kuiva ja tyhjä. Kuvista mielestäni huokuu hyvä olo ja ilo. Mieli oli hyvin rauhallinen. Asennoissa lavalla oli lauantaina parannettavaa ja onnistuin siinä sunnuntain kisaan. Kuntokin parani sunnuntaiksi. Nyt pystyin seisomaan koko ajan niin kuin piti, lauantaina jouduin ns. "hölläillä". Sunnuntaiksi sisuunnuin ja päätin, että aivan sama mihinä tuntuu niin nyt annetahan kaikki. Olin tyytyväinen kuntoon, mutta koska tyytyväisyys tappaa kehityksen, oon löytänyt kehityskohteita, jotka  ollaan käyty valmentajan kanssa läpi. 

Lauantaina lavalla
Kuvat: http://body.pictures.fi/







II-sija! :) No joo ehkä vähän kismitti :D


Sunnuntaina lavalla








Mies onnistui nappaamaan tällaisen kuvan; Tämä oli niin iso hetki! Ei mahtanu mitään, itkuhan siinä sitte pääsi. Kova työ palkittiin.





 Mutta nämä kisat eivät ole vielä tässäkään. Lähden edustamaan Suomea Pohjoismaiden Mestaruuskisoihin Ruotsiin Ålingsasiin 21-23.lokakuuta! Mun unelma on ollut pienestä asti päästä edustamaan Suomea - yleisurheilussa se ei toteutunut, nyt se toteutuu. Ei tahdo löytyä sanoja. Fiilis on niin huikea! Samasta tiimistä lähtee toinenkin body fitness-kilpailija, kilpasisko Meeri. Ja meidän valmentaja! Nyt jos koskaan sanon, että CAN´T WAIT tätä kisaa ja koko matkaa! 

Kiitos kaikille tsempeistä ja onnitteluista niin somessa kuin livenäkin. Ne tsempit auttoivat jaksamaan eteenpäin, onnitteluista puhumattakaan. Niitä tuli niin paljon. Kiitos! Oli ilo huomata, miten moni onkaan kiinnostunut mun matkasta ja olleet hengessä mukana. Huoltajat olivat myös parhaat mahdolliset; ystävä Pirjo ja avomies. Kiitos valmentaja Harri Forsberg ja poseerausvalmentaja Sirpa Lauttaanaho. Fitfarmin PT: tä ja tiimiystäviä unohtamatta! Kiitos! Meillä on tiimissä hyvä henki, ihmiset ovat niin aitoja ja kannustavia. Toki meitä on paljon eikä kaikkiin oo siten valitettavasti ollut mahdollista tutustua tässä kolmen, liki neljän vuoden aikana.


Nyt matkani jatkuu siis kohti Lahtea; lauantaina kansainvälinen kisa ja sunnuntaina SM-kisa. Palautuminen kisoista on sujunut hyvin ja oon pysynyt terveenä. Nyt oon panostanut asentoihin todella paljon. Oon ollut hyvin omistautunut tälle ns. projektille, koska oon kokenut sen niin omaksi jutuksi. Ja muutoinkin oon varsin tunnollista sorttia. Tossu toki alkoi painaa torstaina jälleen, mutta periksi ei anneta. Muutaman päivän kun selviää niin voimat alkaa jälleen palautua, kun kroppa saa enemmän mm. hiilihydraattia.

Tässä vielä Seinäjoen Sanomissa ollut juttu 29.9 kisoista:


Ja loppuun kuvapläjäystä viikonlopulta tukijoukkojen kera, jotka paikan päälle pääsivät. 

Pumppailua takahuoneessa kilpasiskon & ystävän Susannan kanssa. Kiitos kaikesta Suski! <3 Ja onnea! 



Kuva: Rehell Photography

Yksi onnellisista :) 



 Kiitos huippuvalmentaja Harri - Team Fitfarm!


Se parempi puolisko <3

 

Ystävä & huoltaja ~ ja nyt sitä Omarmunkkia naamariin! :D
Kiitos Pirjo huoltamisesta <3


Täysillä tukevat vanhemmat <3


Kiitos tuesta & kannustamisesta Jaana! :)


Syömään luvan kera. Ai että sinne uppos ihan koko hamppariateria!



Ensi viikolla tiistaina lähdetään viimeistelemään jälleen kohti kisakuntoa. Joitakin muutoksia viimeistelyssä tullaan tekemään. Koska tätä blogia ehdin nyt vähän huonosti päivittelemään niin tuuhan seuraamaan matkaani Instagramiin:

ja Facebookiin urheilusivuille:
https://www.facebook.com/sonjasofiabodyfitness/

TERVETULOA MYÖS LAHTEEN
KATSOMAAN 
&
KANNUSTAMAAN
Lisätietoa kisoista löydät täältä:
https://www.nordicfitnessexpo.com/


Matkaani tukemassa ovat:



KIITOS TUESTA! 

Kauniiksi mut loihti jälleen Jyväskyläläinen Parturi-kampaamo Unik Hairdressing - tämä yritys stailaa mut myös Lahteen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti