Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

keskiviikko 21. syyskuuta 2016

VIIMEISTELYVIIKON TUNNELMIA

Tässä se tulee;
viimeinen postaus ennen ensimmäisiä kisoja sitten vuoden 2014.
Ja vuosimallia 2016 viimeistelyohjeet! :) 


Perjantaina sain tosiaan valmentajaltani sähköpostiin kisaviimeistelyohjeet, joita olikin hmm...muutama sivu! Mikä fiilis, niin mahtavaa! "Kohta ja vihdoin pääsee lavalle!" oli ensimmäinen ajatus. Kahden vuoden tauon jälkeen teen ja pystyn tekemään tämän jälleen. Sitä nivaskaa on nyt sitten luettu kymmeniä kertoja, jotta kaikki asiat varmasti iskostuisi päähän. Tähän asti kun on tottunut aikalailla siihen samaan ja tulee totaalinen muutos - vaatii vähän enemmän ajatusta. :D 


Aloitin tämän alkaneen viikon ruokavalmistelut sunnuntaina, koska se päivä oli lepo/vapaapäivä niin salin kuin töiden osalta. Sinne meni iso kasa riisiä + kaurahiutaleita kattiloihin ja kanat pannulle. Ai että! Sitä valmiin ruuan määrää piti kyllä oikein epäillä - mietin tosissaan, että näinkö paljon sitä nyt sitten syödään. Epäilin jopa omaa laskutaitoa, joka on kyllä lyhyen puoleinen. :D 

Niin hyvää (ja paljon) ettei sanotuksi saa 


Maanantai ja tiistai alkoivat normaalisti työpäivällä. Olin pyytänyt hyvissä ajoin vapaaksi keskiviikosta eteenpäin. Kaksi vuotta siten olin koko viikon vapaalla, mutta tahtoi mennä sormien pyörittelyksi ja liiaksi tulevan mietiskelyksi. Maanantain menin vielä normaalin kisadieetin ohjeiden mukaan ravitsemuksen puolesta, treeneistä oli lepopäivä, mutta poseerauksia kävin hiomassa. Kävin myös hakemassa luontaistuotekaupasta vielä muutaman tuotteen, Pascoejauhetta muun muassa tukemaan happo-emästasapainoa. Siitä kotiin lepäilemään ja ajatuksena ajoissa nukkumaan kunnon unien kera. Ja kohti virallista viimeistelyviikon alkua.


Tiistaina nimittäin muuttui systeemit radikaalimmin, sillä alettiin tankkaamaan eli täyttämään kroppaa, lihaksia puhtailla hiilihydraateilla. Samalla söin vähemmän suolaa, jotta nesteet lähtisivät kehosta liikkeelle. Vettä join kuitenkin reippaasti. Työpäivän jälkeen kävin kevyesti pumppailemassa salilla ja harjoittelemassa jälleen esiintymistä. Siitä kotiin ottamaan loppuilta rauhallisesti - tai niin rauhallisesti vain suinkin kuin osasin. Nimittäin hoksasin, jotta tänään pitääkin ajaa ihokarvat, ei seuraavana päivänä! Ei muuta kuin menoksi. Jonkin verran ehdin kuitenkin hengähtää. 

Mun on hirmu vaikea pysyä paikallaan, ei ole itsestään selvyys, että otan vaikka puolen tunnin löhöilytauon. Nyt on levättävä ja piste. Hyvä kirja kouraan ja jalkoja koholle.
No excuses. 


Tänään keskiviikkona tätä kirjoittaessani tankkaus on jatkunut edelleen, joiltain osin on muutoksia. Sen tarkemmin en lähde erittelemään, koska muuten tämä venyy kyllä jo romaanin puolelle. Aamulla tavaroita pakatessa nousi niin muistot mieleen ja kisafiilis saapui! :) Oli kyllä hieno päivän alku! Aamulla ohjelmassa oli kevyttä kävelyä koiran kanssa, ruokaa nassuun ja pienen tauon jälkeen salille jumppailemaan, painosanalla kevyesti.




Energisempi Sonja-S is back again! 

Kävin tänään viimeisen kerran hieronnassa ennen kisoja. Koko tämän kisamatkan ajan hierojanani on toiminut Matti Mikkilä, alansa todellinen ammattilainen. Matti aukaisi vielä paikkoja, joissa tuntuu kireyttä, tällä kertaa selkää ja etureisiä. Tähän päivään on kuulunut myös mm. hampaiden valkaisua ja kynsien laittoa. Kaikkea sellaista, mitä ei nyt ihan joka päivä tule tehtyä, mutta nyt tehdään. Hampaiden valkaisun aloitin jo viime viikolla. Kaikkea sitä onkaan vaan tehtävänä, kun näitä tähän kirjoittelee. Ja kaikkeen sitä mies joutuukin. :D Nämä kaikki ovat olleet tarkasti kalenterissa asti ylhäällä. 


Huomenna olisi ohjelmassa kulmien siistiminen, ripsien ja kynsien viimeistely. Muutoin on tiedossa kevyttä salireeniä, lepoa, ns. "mielikuvaposeerausta" (suositeltiin antaa selän levätä tämä päivä) ja hiilihydraattipitoista ruokaa. Lisäksi kevyttä kävelyä, jota on tässä pitkin viikkoa saanut hieman tehdä. Illalla alkaakin sitten maalaushommat - ensimmäinen kerros rusketusta, Protania nimeltään! Can´t wait! 

Kaikkea, mitä kisoihin tarvitsee; rusketusaineista Protan & Jantan, bikiniliima ja öljyä. Lisäksi tietysti kisakorut.



Perjantaina laitetaan kroppaan toinen kerros rusketusta. Aamupäivällä lähden ystävän & kilpasiskoni Susannan kanssa junalla kohti Jyväskylää ja hotellia. Huoltaja & ystävä Pirjo saapuu myös samoihin aikoihin. Mies, mun vanhemmat ja ystäviä tulee paikan päälle sitten lauantaina. Edelleen tämäkin päivä hieman tankataan hiilihydraatteja, vähennetään suolan ja veden käyttöä, jotta keho ei olisi nesteinen. Illan aikana on kaikkien viikonloppuna kilpailevien kilpailijarekisteröinti, missä tarkastetaan vielä ilmoittautuminen, pituus, bikinit ja kengät. Samalla saa kilpailijanumeron ja muutoinkin ohjeita seuraavaan päivään. Tämän jälkeen käydään Susannan & Pirjon kanssa vielä valmentajien luona näyttäytymässä, tekemässä viimeiset mahdolliset muutokset suunnitelmiin ja hakemassa tsemppiä yhdessä muiden kilpailevien tiimikavereiden kanssa. Siitä sitten takaisin hotelliin syömään omia eväitä ja ottamaan rennosti yhden viinilasillisen kera. Odotan tätäkin päivää. On tämä vain niin huikea ja kerrassaan ainutlaatuinen viikko.


Lauantai alkaa siten, että Pirjo maalaa mulle aamusta toisenlaista ruskettavaa, Jantanaa. Meikki on klo 11 aikaan ja sen perään kampaus Unik Hairdressingissä. Oma kisa on lähes tulkoon viimeisenä alkuillasta, joten muutoin tämä päivä lepäillään ja ollaan hotellissa. Noin klo 17 on aika säteillä, nauttia, ottaa lava haltuun ja näyttää kova työ muiden upeiden, kovan työn tehneiden naisten kanssa! Kisassa ratkeaa sitten, että kisaanko vielä sunnuntaina yleisessä sarjassa vaiko en. Lauantain kisa on siis aloittelijoille, josta on mahdollisuus lunastaa suora paikka Lahden SM-kisaan. Mikäli ei yllä kolmen joukkoon, noustaan sunnuntaina lavalle uuteen yritykseen yleisessä sarjassa.

Fysiikkani vuonna 2016. Parempi kuin koskaan - pian nähdään, mihin tämä riittää. 


Tällainen on mun kisaviimeistelyviikko. Entä siten kisojen jälkeen? Multa on kysytty tätä useaan otteeseen, mutta en oo osannut antaa yhtä ainoaa vastausta. Asiaa oon kyllä miettinyt, mutta katsotaan. Se jää nähtäväksi! Nyt eletään tätä hetkeä! 
Tässä kohtaa haluan kiittää teitä lukijoita, seuraajia, ystäviä tuttavia jne...jotka ootte tsempanneet tällä matkalla. Se on merkinnyt paljon ja vienyt mua eteenpäin! Se on menoa nyt, tulevana viikonloppuna 24.9-25.9 Jyväskylän Paviljongissa! 

Tässä vielä lauantain ohjelma: 
*klo 10: Bodybuilding
*klo: 13.00: Classic bodybuilding
*klo 15.00: Women´s physique, Fitness
*klo 17:00: Body fitness, Bikini fitness beginners
SEKÄ
sunnuntain ohjelma:
klo 10.00: Men´s physique
*klo 12.00: Body fitness, yleinen sarja
*klo 15.00: Bikini fitness, yleinen sarja

Lisätietoa kilpailusta löytyy täältä:
http://www.nordicfitnessexpo.com/jkl-paviljonki/

Pitäkäähän peukkuja, että matkani jatkuisi Lahteen saakka! Toivottavasti näkisin ja ennen kaikkea kuulisin mahdollisimman monen teistä. <3 
Palataan kisojen jälkeen, kun sille sopiva aika on! 
Tuuhan seuraamaan mun kisamatkaa Facebookiin:

 https://www.facebook.com/sonjasofiabodyfitness/

ja Instagrammiin:

https://www.instagram.com/sonjassfit/

Tervetuloa! :)
Muutama fiiliskuva loppuun:
"If you an dream it, you can do it!"


Ja kaikille viikonlopun kisaajille



KIITOS YHTEISTYÖSTÄ & TUESTA:

Kotimainen laadukas lisäravinneyritys 
SPORTSNUTRITION


MP-tarvikkeiden ja varusteiden verkkokauppa
HOTMOTORSHOP

Monipuolinen tavara- ja vaatemuotiyritys
FIINIFRÖÖKYNÄ by YLISTARON HALPA-AITTA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti