Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

maanantai 8. elokuuta 2016

HIILARIA TANKKIIN

Edellisestä tankkauksesta vierähti aikaa noin kuukausi. Huhhuh mihin tämä aika karkaa? Tankkaustahan ei tehdä, jollei keho sitä tarvitse. Paino pysytteli aikalailla ennallaan viimeisen kuukauden eikä kroppa mennyt tyhjäksi, ainakaan liian. Kunto kuitenkin on mennyt eteenpäin siitä huolimatta. Periaatteessa painolla ei kuitenkaan ole merkitystä vaan se, miltä keho näyttää. Body fitneksessä kun ei kilpailla paino vaan pituusluokissa.

Mieli sen sijaan saattaa tässä kohtaa haluta mitä vain ja mitä ihmeellisempiä asioita. Täytyy myöntää, että mulla oli pulla odottamassa pakkasessa tätä päivää. :D Ihmeellistä tässä on se, että mä en mikään pullansyöjä oo ollut koskaan. Oon ollut suurimman osan elämästäni varsin nirso ylipäätään herkkujen suhteen - lukuun ottamatta paria vuotta ennen tätä lajia, jolloin ravitsemus oli aivan päin mäntyä hetken aikaa yleisurheilun lopettamisen jälkeen. 

Eilen tosiaan tankkasin hiilihydraattia kroppaan eri lähteistä. Käytännössä söin siis mm. kaurahiutaleita, riisiä, riisikakkuja, hedelmiä, ja se pulla sekä jäätelöä. Proteiineja ei jätetty pois, mutta rasvojen saanti minimoitiin. Ideana täten saada mm. buustia aineenvaihdunnalle. Osaa näistä syön muutoinkin, mutta vähemmän. Pulla ja jäätelö oli kuitenkin täyttä exstraa.


Tässä vähän kuvakollaasia tankkauspäivän aterioista. Aivan kaikkea tässä kuvassa ei ole. 
Kyllä maittoi, enemmänkin olisi mahtunut! :) 




Miltä tällainen tankkaus tuntui? Se tuntui siltä, että kroppa otti heti vastaan, mitä sai. Enemmänkin olisi mahtunut. WC oli kovassa käytössä. :D Vähän turposi maha ja muka väsymys iski heti ensimmäisen puuron jälkeen. Tuli hetken sellainen fiilis, että jaahas voisin mennäkin takaisin tästä nukkumaan. :D Vaan en mennyt, sillä seuraavan viikon ruoat odotti valmistusta jääkaapissa. Salitreenistä oli vapaapäivä, mutta aerobinen kävellen & sykkeen nostoineen oli vielä tälle viikkoa. Otin ilman muuta koiran mukaan ja mars matkaan! 

Seuraavaa tankkausta ei vielä voi tietää. Se menee kunnon mukaan, voi olla ettei tulekaan ennen kuin kisaviikolla. Tänään palasin takaisin ns. normisettiin ja aamu alkoi tällä kertaa kasvismunakkaalla. Osana päivistä on kasvismunakas tai raejuustoa lisukkeineen. Täytyykin olla aina tarkkana, että mitäs minäkin päivänä syödään, kun edetään niin kutsutulla kalorivaihtelulla. Kalorivaihtelulla tarkoitetaan pääasiassa sitä, että hiilihydraatin määrä päivässä on eri ja voi tulla eri lähteistä. Oon tähän asti syönyt aamupalan ennen töihin lähtöä, mutta koska lounaaseen saattaa tulla neljänkin tunnin väli, päätin muuttaa nyt siten, että syön vasta työpaikalla. Siinä lyhenee jo liki tunnilla, kun tuota työmatkaa on jonkin verran. 

Tulevana viikonloppuna on tulossa meidän tiimin kilpailijoiden tiimipäivä, jossa tiedossa mm. salitreeniä ja luentoja kilpailemiseen/kilpailuihin liittyen. Odotan innolla - huippua nähdä jälleen tiimikavereita! Siitä päivästä tulee varmaankin enemmän urheilusivun puolelle, mikä löytyy osoitteesta: 
https://www.facebook.com/sonjasofiabodyfitness/
sekä Instagrammiin:  https://www.instagram.com/sonjassfit/
Tuuhan mukaan seuraamaan menoa! :) 

Nyt energistä uutta viikkoa! :) 
Palaillaan niihin kisavalmisteluihin seuraavalla kerralla täällä blogin puolella! 
  
Paras lenkkikaveri, joka pitää huolen, ettei "äipän" vauhti hyydy. Alaskanmalamuutti ´Masi´ kohta 2-vuotias <3

Ja välillä on pysähdyttävä ihan vain katselemaan ympärilleenkin.
Toki tässä on vielä opettelemista. Kuva on mun synnyinseudulta, Kokkookankaalta. 


Matkaani tukemassa ovat:

Laadukas kotimainen lisäravinneyritys Sportsnutrition

MP-tarvikkeiden ja varusteiden verkkokauppa

Monipuolinen koko perheen tavaratalo Ylistaron Halpa-Aitta/FiiniFröökynä

Käykäähän tutustumassa näihin mahtaviin yrityksiin! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti