Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

TERVETULOA KISAVUOSI 2017



NYT SE ALKAA!


Elämäni kolmas kisadieetti!


Kiitos Fitness Classic kilpailijat motivaatiosta ja onnea ihan jokaiselle lavalle nousseelle. Sinne kun ei niin vaan kavuta. Teitte kovan työn ja ainakin musta tuntuu, että taso kovenee vuosi vuodelta. Se on hienoa! Oman tiimin, Fitfarmin kilpailijoilla meni kivasti. Ylpeänä voin edustaa tätä tiimiä! :)

Kohti kisakautta valmentajan Harri Forsbergin kanssa  

Eletään jännittäviä aikoja. Uudet ohjeet ovat kisadieetille on siis kätösissä ja tunnelma on...no oon innostunut ja motivoitunut! Tiedän myös, mitä tämä vaatii, mutta kuitenkin uskon, että ihan samanlaista toista matkaa ei tule. Tämä dieetti alkaa siten, että huomenna on normi salitreeni, mutta lisänä intervalli. Joinakin päivinä nousen joko aamulenkille tai treenaamaan salille ennen töitä. Päivät tulevat olemaan vaihtelevia, myös ruokavalion suhteen. Tätä toistetaan nyt vähän vajaat 20 viikkoa. Se tietää about 100 aamulenkkiä ja saman verran 100 salitreenejä. Toki välillä on lepopäiviä tai aerobinen/salitreeni pois, mutta suurin osa päivistä menee näin. Lepoviikkoja ei tule olemaan, paitsi, jos sattuu sairastumaan. Näillä toimilla pitäisi kuoriutua kisakunto. Tai ei aivan, ravinnolla on se isoin merkitys. Nyt lähdetään kokeilemaan kalorivaihtelua lähinnä hiilihydraattien osalta. Mielenkiinnolla ja innolla odotan, miltä sellainen tuntuu ja miten kunto lähtee muuttumaan. 


Erona kehityskauteen on, että tähän saakka mulla ei ole varsinaisesti ollut aerobisia treenejä ja ruokaa on syöty jonkin verran yli kulutuksen, erityisesti hiilihydraatteja. Salilla oon treenannut saman verran kuin mitä nyt kisadieetillä tulee olemaan, mutta treenitapa hieman muuttuu nyt, kun tavoitteena on polttaa rasvaa ja kasvattaa lihasta sekä loppua kohden säilyttää lihasmassa mahdollisimman hyvin.


 Ensimmäiset kisat ovat Espanjassa syyskuussa 22-24.9. Kisoista on olemassa nettisivut:



Päivät vähenee pikku hiljaa, tänään se näyttää olevan 144 päivää kisoihin! Kyseessä on siis kansainvälinen kutsukilpailu Eurooppalaisille IFBB liiton kilpailijoille. Lennot on jo varattu ja mikä parasta, matkaan pystyy lähteä myös mies. Tätä asiaa punnitsin jonkin aikaa ja päädyin vahvasti siihen, että se jos kuka osaa huoltaa ja sanoa järkeviä sanoja tarvittaessa. :D Lisäksi mun vanhemmat lähtevät katsomaan ja kannustamaan. Ihan mahtava omistaa vanhemmat, jotka edelleen ovat mukana ja lähtevät kisoihin, vaikka tämä lapsi on jo aikuinen. Pari viikkoa sitten napsahti mittariin 27 vuotta. Meidän tiimistä on lähdössä pari muutakin, joten on sekin on bueno. Muun muassa Tuula, joka tulee kilpailemaan Bikini fitneksessä. Kiva lähteä porukalla, ei tässä oikein parempaa voisi enää toivoa. <3

Tästä Espanjan reissusta tulee liki viikon mittainen, että saisi vähän nauttia kisojen lisäksi hiukan lomamielessäkin. Espanjasta palaan Suomeen toiseen Kansainväliseen kisaan, Ben Weider Legacy Cupiin ja SM-kisoihin, jotka ovat 7-8.10. Sen jälkeiset kisasuunnitelmat ovat auki. Mutta onhan ne nyt selkeät onneksi jo tuohon asti. :D Mä kun oon äärimmäisen järjestelmällinen ja haluan aina tietää mahdollisimman pitkälle, mitä tapahtuu ja miten. Aina se ei kuitenkaan ole elämässä mahdollista. Mutta näillä mennähän ja startataan tämä kisavuosi! 
Rahaa on pyritty säästämään, meikkaamaan pitäisi itse opetella ja uusia työkuvioitakin on kehitteillä nykyisen rinnalle. Oon aloittamassa kuntosalivalmentaja koulutuksen ensi kuussa ja syksyllä valmistun ennen kisoja. Sopivasti paineita siis, mutta hyvällä mielellä. :) On ilo päästä auttamaan vihdoin muita myös liikunnan puolella ja myöhemmin mahdollisesti ravitsemuksenkin. 



Pyrin päivittelemään tällä puolella kuulumisia ja meininkiä muutaman viikon välein (katsotaan kuinka käy ja ennen kaikkea ehdin). Paremmin mut löytää Instasta:



Käyhän myös tykkäämässä mun urheilusivuista Facebookissa:



Tervetuloa seuraamaan! :)


Kysymyksiä & juttujen aihe-ehdotuksiakin otetaan vastaan! Voit kommentoida esim. tämän postauksen alle tai laittaa viestiä Instassa/Facebookissa.

Ennen kaikkea tätä lähdetään päihittämään




Tässä lähtökunto nyt dieetille verrattuna vuoden takaiseen.
Huh, on se selkä levennyt edes vähän! Ja kokonaisuudessaan kunto on tasaisesti tiukempi nyt. Kuvissa on painoeroa noin 3 kg. Eiköhän tästä oo ihan hyvä lähtiä kuorimaan kisakuntoa. :)





Ja hyvää Vappua!
Tämä olikin tällä tietoa viimeinen donitsi :D

Kisauraani tukemassa ovat:

Kotimainen lisäravinneyritys

Kuntosali, Personal training, fysio- ja toimintaterapiaa tarjoava

MP-varusteiden ja tarvikkeiden verkkokauppa
Eurooppalaista muotia tuova

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti