Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

tiistai 15. marraskuuta 2016

TIIMIPÄIVÄÄ & PIKKUJOULUJA


~ Hei tonttu-ukot hyppikää nyt on riemun raikkahin aika ~
 ja sitä rataa...

Menneenä viikonloppuna oli meidän tiimin, Fitfarmin, Pt-päivä ja Pikkujoulut.

Lähdin lauantaina varhain aamusta junalla kohti Tamperetta. Tapasin ensin valmentajani Harrin, jonka kanssa istahdettiin alas ja käytiin läpi niin kisadieettiä, kuin tämän hetkistä reverse dieettiä sekä tulevaisuutta. Ruokaa tuli ohjelmaan lisää, lähinnä hiilihydraattia kuten riisiä ja puuroa. Ah, kelpaa! Nyt luulisin pysyväni paremmin ruodus eikä iske huutavaa nälkää. Muutama päivä on mennyt sivu suun ruokavalion suhteen tässä kuukauden sisällä. Mutta empä osannut oikein mitään sanoa, kun koutsi kysyi, että onko toiveita ruoan suhteen. Säälittävää. :D

Täytyy sanoa, että nyt oltiin isompien asioiden äärellä kuin koskaan ennen jatkosuunnitelmien suhteen. Kerron tästä seuraavassa postauksessa. Mutta joka tapauksessa kisaaminen jatkuu! Lisäksi oli aika myös muistaa & kiittää vielä konkreettisesti tästä kisavuodesta- ja taipaleesta, mikä on saanut alkunsa v. 2013. Vietiin yhdessä tiimiystävä Susannan kanssa Harrille viiniä, lihaa ja kisakuvat. 


Tiimiystävät & kilpasiskot

Jyväskylän SM-karsinnoissa
Otettiin kaksoisvoitto!
Kuva: Rehell Photography

Valmentajan tapaamisen jälkeen oli vuorossa salireenit tiimin pt: den ohjauksessa. Päädyttiin tiimiystävien Susannan, Harrietin ja Minnan kanssa jalkareeniin. Itsellä oli hieman pelonsekaiset tunteet, kun en ollut liki kahteen vuoteen valinnut jalkareeniä pt: den ohjauksessa. :D Tämä siksi, koska jalat ovat olleet mun yksi vahvuuksista alusta alkaen, joten oon ennemmin panostanut yläkroppaan, mihin on ollut suurin tarve saada lihasta ja muutenkin se osasto on vaatinut enemmän opettelua oikeissa tekniikoissa.

Reeni oli varsin tehokas! Etureisille annettiin kovaa kyytiä. Hackissa mun täytyi vaihtaa toisenlaiseen hack-laitteeseen, kun alkoi sattumaan polviin. Onneksi pystyin kuitenkin hyvin jatkamaan. Kille & Mari veti kyllä sellaaset reenit jotta. Siinä vaiheessa ei tehnyt mieli kiitellä, mutta seuraavana päivänä kyllä. Kovin ketterästi ei laitteesta toiseen siirrytty. Siitä huolimatta, että sunnuntaina ja maanantaina piti ottaa kaksin käsin tukea, jotta pääsee wc-pöntölle. :D Se kertoo jo paljon. Jalat on kyllä olleet aivan tönköt, kipeät ja turvonneet. Sunnuntaina meinasin pettää muutaman kerran jalat alta. Huhhei! Se oli ensimmäinen kunnon jalkareeni viimeisten kisojen jälkeen, joista on aikaa noin kuukausi.

Reeniporukkakin oli aivan loistava. Otettiin kuva reenin päätteeksi.
Siispä kiitos naiset! <3

Tarjolla olisi ollut tälle päivää salitreenin jälkeen myös poseerausharjoitukset, mutta koska kisat ovat nyt tälle vuotta ohi eikä vielä olla lyöty lukkoon tulevaisuudesta, päätin tältä erää jättää väliin. Oli kyllä outoa olla menemättä, koska oon aina ollut niissä mukana. Myönntetään, että yksi syy oli myös se, että en oo vielä niin sanotusti vielä minut kehon kanssa. Tuntui, että kisakunto hävisi sen siliän tien viimeisten kisoje jälkeen - niin se kyllä menikin ja kuuluikin toki mennä, koska sitä kuntoa pidettiin yllä ehkä poikkeuksellisenkin kauan. 

Treenin jälkeen juteltiin vielä vähän porukalla kahvittelun merkeissä, mutta pikku hiljaa lähdettiin Susannan kanssa hänen & miehensä kotiin valmistautumaan iltaan ja pikkujouluihin. Pienen hetken ehdin levähtää sohvalla, sen verran oli jo väsy siinä vaiheessa, kun oli aamusta ollut niin varhainen herätys. Susanna oli kiellosta huolimatta leiponut odotettua isomman kakun. :D Ai että oli hyvää! 

Ilta vietettiin jälleen Sokos Hotel Tornissa, missä meille oli tarjolla ruokaa jos jonkinmoista juoman kera. Hui miten paljon meitä Fitfarmilaisia onkaan! Eikä kaikki varmasti olleet paikallakaan vielä. Mutta uskallan sanoa, vaikka kaikkien kanssa ei ollut mahdollista vaihtaa sanaa, että aivan mahtavia tyyppejä tiimi täynnä! <3
Oli ilo olla mukana! :)

TUNNELMIA PIPPALOISTA
Kuvaajana toimi: Tomi Rehell, Rehell Photography

Alimmassa kuvassa itse takapiru valmentajamme Harri :D

Upeiden tiimiystävien Venlan ja Harrietin kanssa

Pohojammaan alueen olevat ja tulevat ensi vuoden fitnesskilpailijat,
vasemmalla ylhäällä on Mari "Kirppu", joka toimii samalla meidän alueen personal trainerinä. 
Siinä on osaava ja rautainen nainen! 

Poseerausvalmentaja Sirpa ja oma valmentaja Harri
Huippukoutsit!

Sokos Hotel Tornin Sky Barissa Susannan & Minnan kanssa

Illan ohjelmassa oli myös ruoan lisäksi mm. leikkimielistä kilpailua, palkitsemista ja stand uppia. Itsellä alkoi väsy jälleen painaa uudestaan jo ennen kymmentä, mikä vähän kyllä harmitti. Siihen saakka oli aivan ihana syödä, jutella ja vaihtaa kuulumisia tiimiläisten ja valmentajien kanssa. Kaikki on niin aitoja, sympaattisia ja välittömiä. Puolilta öin siirryttiin vielä hetkeksi hotellin baariin ja sitten Susannan & hänen miehen kotia kohden. Vielä vähän herkuteltiin hyvää ruokaa, jotta voitiin mennä oikein masut täynnä ja tyytyväisinä nukkumaan. Kello oli kyllä loppujen lopuksi vaikka mitä, pitkästi sunnuntain puolella. Kummasti sitä vaan vielä virkistyi, kun sai ruokaa nassuun.  


Sunnuntaina juna lähti iltapäivästä Seinäjokea kohti. Kävin siellä vielä salilla treenaamassa uudehkossa Fysio2000-kuntosalilla selän & vatsan tälle viikkoa. Hyvät on puitteet, suosittelen! :) Ajatuksena oli tehdä kevyesti. Mua kyllä kiellettiin menemästä (jopa valmentaja :D ), mutta oon joiltain osin niin jääräpää, että kun jotakin suunnittelen ja päätän niin sen myös toteutan. Mutta tosiaan ihan fiilistellen tein (toisin kuin eilen Pt-treenissä :D), kun kunnon salille Seinäjoenkin päässä pääsin. 


Koska oli Isänpäivä, oltiin miehen kanssa varattu pöytä Amarillosta mun vanhempien kanssa. Käytiin siten viettämässä yhdessä iltaa siellä & nauttimassa hyvästä ruoasta. Isä tykkäsi, mikä oli tärkeintä.
Varsin tapahtumarikas viikonloppu siis. :) 

Kerrottakoon vielä tähän loppuun, että tällä hetkellä kisaamisen suhteen on niin suuria suunnitelmia, että tilanne vaatii hieman enemmän sulattelua ja pohdintaa niin itsen kuin läheisten kanssa. Mutta kerron pian! Kaikkein tärkeintä on nyt palautua kunnolla ja myös kehittyä. 

Palataan astialle!
Nyt hyvää pikkujouluaikaa kaikille! :) 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti