Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

lauantai 26. marraskuuta 2016

UUDET KISASUUNNITELMAT

KISASUUNNITELMAT
Sitten niihin kisasuunnitelmiin...
Mulla on ilo kertoa, että kisaaminen jatkuu kohti ensi syksyn SM-kisoja ja kansainvälistä Ben Weider Legacy Cupia! SM-kisaan pääsen nyt suoraan ilman karsintoja ja se ratkaisee MM / Nordic Fitness Championships-kilpailut. Tähdätään kansainvälisille lavoille oikein kunnolla! Aivan huikeeta! En oo tästä somessa ääntä päästänyt, koska halusin, että asia lyödään ensin täysin lukkoon. Ja nyt se on! Oon ollut innoissani tästä omassa mielessäni. Ja jotenkin niin kiitollinen. Ainut mikä intoa on yrittänyt laannuttaa, on ollut ns. ei täydellisesti mennyt reverse dieetti. Mä oon sitä ihmissorttia, joka haluaa tehdä asiat just eikä melkein. Mutta nyt tässä kohtaa se ei ole ihan toteutunut. Valmentaja muistutti kuitenkin, että jokainen kilpailija painii näiden asioiden kanssa jossain määrin ja tästä ollaan kilpailijoidenkin kanssa keskusteltu, kiitos kuuntelevista korvista <3. Kokonaisuudessaan asiat ovat hyvin ja nyt lähdetään hyvällä mielellä kohti kehityskautta. Ja tästä lähdetään myös parantamaan kohti ensi vuotta! 

On ollut huikeaa kuulla olevan huippu-urheilija - muistaen ja tietäen, että sekään tie ei helppo ole. Yksi vaativa asia on raha ja tuki, jota täytyisi olla enemmän. Entä miksi kisaan juuri syksyllä? Valmentajan kanssa käytiin tätä pariinkin otteeseen läpi ja yksi syy on se, että kevät tulisi liian nopeasti ja haluan enemmän aikaa palautua sekä kehittyä. Palautuminen (esim. voimien osalta) on sujunut hyvin, joten tässä tulee hyvää aikaa takoa rautaa. Lisäksi itse henkilökohtaisesti arvostan enemmän syksyn SM-kisoja ja isompia kilpailumahdollisuuksia on tuolloin enemmän. 

Kaiken kaikkiaan tunnen ja koen, että yleisurheilun jälkeen tämä todella on mun juttu. Yleisurheilu (ja myös hiihto) ovat antaneet mielettömän hyvän pohjan. Oon ollut todella omistautunut tälle lajille, mutta nyt täytyisi vähän osata ottaa arki vielä paremmin haltuun yhdessä tämän projektin kansssa. Tätä ei voi toteuttaa siten, ettei muuta elämää olisi. Fitnesskilpailu on vain yksi osa mun elämää, mikä toki vaikuttaa muihin asioihin, mutta pääosin positiivisesti - en tätä muuten tekisi. Seuraava postaus onkin jo työn alla liittyen aiheeseen: Mitä on olla kilpaurheilija? Palaillaan siis! :)

Tavoitteena ensi vuodelle lihaksikkaampi, vielä vähän tiukempi lopputulos ja kirkkaampi pysti. Tästä lähdetään eteenpäin nöyränä, hyvällä motivaatiolla! 
Loppuun kuvia tämän vuoden kisakunnosta. Tällä hetkellä ruudun takana istutaan jo pehmeämpänä ja normaalin näköisenä.
JA HEI HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA! :)



Kuva kansainvälisestä Ben Weider Legacy Cupista
Kuvat: http://www.eastlabs.sk/

SM-kisan I-kävelystä

Ja muistaakseni Ben Weiderin kisa-aamuna

Tässä vielä loppuun mun muutos maaliskuusta syys/lokakuuhun.
Huh mikä duuni tuli painettua - näin jälkikäteen ajateltuna, kun oon nämä kuvat nähnyt. Matkan aikana sitä ei pystynyt käsittämään missä mennään. Muistutan kuitenkin, että tuossa oikean puoleisessa kunnossa ei oltu jatkuvasti - juuri tuo kuvassa oleva kunto oli ainoastaan kisapäivinä.
Suosittelen ottamaan välillä kuvia, esim. kerran kuussa. Se voi motivoida sua eteenpäin, kun näet konkreettisemmin muutoksia! :) 

Ja vielä loppuun kotimaisen lisäravinneyritys
 Sportsnutritionin loppuvuoden megakampanja! Kannattaa hyödyntää! Itse laitoin juuri tilausta menemään. :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti