Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

keskiviikko 23. marraskuuta 2016

KISAPÄIVÄSTÄ TOISEEN, UNELMIA TOTEEN

Ajattelin vähän muistella ja palata kisapäiviin, joita tänä syksynä kertyi kaikkiaan viisi kappaletta. Tuli hommat tutuiksi ja aika samalla kaavalla mentiin jokainen kisapäivä. Tässä kohtaa on luvassa paljon kuvamateriaalia. 

Erona tähän vuoteen se, että olo oli kaikissa hyvä ja todella nautin. Jostakin syystä kaksi vuotta sitten en pystynyt nauttimaan ja olo oli heikko. Jännitikin aikalailla. Kaikki kehotti nauttimaan - nautin toki lavalla, mutta ennen sitä se oli vaikeaa. Kyseessä oli tuolloin ensimmäiset kisat, millä lienee osuutta asiaan.

Kisapäivinä herättiin varhain, viimeistään kuudelta oltiin miehen tai ystävän/huoltajan kanssa pystyssä. Jyväskylässä mut huolsi ystäväni Pirjo, muissa kisoissa mieheni. Paitsi Nordic Championshipsissa Ruotissa huollettiin tiimisiskoina toisemme. Aamu alkoi suihkussa käymisellä ja kisavärin maalaamisella, jota oli jo useampi kerros maalailtu muutamia päiviä ennen kisoja.

Keskittynyttä puuhaa, 
kiitos ihanat <3

Maalaushomman jälkeen lähdettiin hotellin aamupalalle - minä omien evähieni kera; mm. puuroa ja riisikakkuja. 

Nam nam! Nämä todella maistui tässä kohtaa; muksupuurot ja riisikakkuja banaanin kera. Tällä hetkellä tätä kirjoittaessa en tiedä niinkään tuosta puurosta, banaani sen sijaan on taivaallista :D 

Puhumattakaan Pohjoismaiden Mestaruus-kisamatkan kisapäivän aamupalasta. Aivan huippu!!! Valmentaja kokosi meille kunnon sapuskat. Sitä tuli vaan lisää ja lisää. :D Kyllä tuo muna-pekonikasa vei voiton.

Aamupalan jälkeen suuntasin stailaajan luo meikattavaksi ja tukka laitettiin kuosiin. Tässä välissä olikin kulunut aikaa jo helposti muutama tunti heräämisestä. Stailauksen jälkeen lisää ruokaa nassuun, kisabikinit päälle, vähän kunnon/poseerausasentojen tsekkausta ja muutamat kuvat vielä päälle. Liian vähän ehdin levähtää ja pitää jalkoja kisa-aamuina. Oli vaan niin paljon tehtävää. 

Stailaus käynnissä hyvällä fiiliksellä,
Superkiitos Unik Hairdressingin Riina ~ 
Aivan huippu lopputulos! 
Tämä ei jää tähän ;)


Luukki ja kunto check

Sitten alettiin valmistautumaan kisapaikalle lähtöön. Vielä kerran tarkistin, että kaikki on varmasti mukana;
kisakengät, kisavärit, bikiniliima, öljy, henkkarit, pumppikuminauha, ruokaa, vettä ja mahdolliset vaihtovaatteet. Jo oli siinä kassiin tavaraa. 

Ja ei kun menoksi! 

Ystävä & kisahuoltajani Pirjo <3

Takahuoneessa ehti hetken levähtää ennen valmistautumisia lavalle. Olin siellä (ja muutenkin kisapäivinä) hyvin rauhallinen ja keskityin tulevaan kisaan. Huoltajat olikin miettineet, että miten mä oon niin tyyni ja miten ns. herään, kun kohta pitäisi lavalle. :D Heräsin siinä vaiheessa, kun oma numero huudettiin jonoon. 
Jonkin verran onneksi otettiin kuviakin, koska nämä ovat niin ainutlaatuisia hetkiä ja kokemuksia. Nämä kuvat ovat sikin sokin eri kisoista.

Valmistautumassa takahuoneessa Ben Weider Legacy Cupin finaaliin 
~ kuva: https://www.team-andro.com/ ~


Jyväskylän SM-karsinnoissa pumppailua kuminauhalla ennen lavalle nousua

Nordic Championships takahuoneessa lepoa jalat kohti kattoa :)

Nordic Championships - takahuoneessa kisan jälkeen pari kuvaa valmentajan Harrin kanssa.
Kiitos aina vaan koutsi! 

Rakkaan tiimiystävä & kilpasisko Susannan kanssa Jyväskylän SM-karsinnoissa

Ja samoin tiimiystävä Dean kanssa

SM-kisoissa Nordic Fitness Expossa tiimiystävä & kilpasisko Meerin kanssa

Ben Weider Legacy Cupissa valmistautumassa kisaan Meerin kanssa parhaiden valmentajien ja huoltajien kätösissä.
Kiitos vielä! 

Nordic Championships, Alingsås Ruotsi
 Suomen Bodynaiset sarjassa -163 cm =) 
Kuvassa kanssani upeat Meeri ja Maiju.

Nordic Championships
Takahuoneen meininkiä ennen kisaa tiimiystävien Meerin ja Harrietin kanssa.
Sekä kisojen jälkeen kaikki Fitfarmin Body fitness-kilpailijat valmentaja Harri Forsbergin kera.
Huippusakkia!


Valmistautuminen lavalle alkoi syömisellä (riisikakkuja nutellan kera - nam nam), sen jälkeen huoltajat laittoivat bikineitä kiinni liimalla ja öljyä iholle. Meidän tiimin huolto toimi todella hyvin ja tsemppaus oli kullan arvoista. Kiitos! Huoltajat oli niin aidosti hengessä mukana. Valmistautuminen jatkui pumppaillen kuminauhalla ja juoden samalla vettä + mahdollisesti pumppiviinaa. Sitten vielä lisää tarvittaessa ruokaa nassuun. Seuraavana kengät jalkaan, jonoon odottamaan oman sarjan vuoroa samalla vielä pumppaillen lihaksia ja rock LAVALLE! =) Kisa oli käyty läpi noin 1,5 tunnissa. Lavalle mentiin sarjoittain, joten odottelua tuli jonkin verran. Odottelun aikana juotiin, syötiin, pumpattiin lihaksia, otettiin niitä kuvia ja mahdollisuuksien mukaan päiviteltiin tilannetta läheisille ja somenkin puolelle.

Kuta kuinkin tällaisia olivat mun kisapäivät näin käytännössä. Olipas kiva muistella vielä näin ai että! :) Tuli aivan ikävä takaisin! Seuraavia kertoja odotellessa...
Jokainen kisa oli unelmien täyttymys. Pystyin siihen! Näille lavoille ei niin vain nousta - sen takana on älyttömästi töitä jopa vuosia, lavalla näkyy vain pieni osa; ns. kirsikka kakun päällä.  Eikä ollut itsestään selvää päästä jatkoon ja jatkaa kisasta toiseen - tai ainakaan itse en pitänyt sellaisena. Oonkin joskus kirjoittanut edellisessä blogissa, mitä tämä laji vaatii ja antaa. Voisin itse asiassa joskus kirjoittaa uuden postauksen tästäkin aiheesta. 
Mutta tässä loppuun vielä vähän kisakuvia olkaa hyvät. :)

Kuvakollaasia I-kävelystä,

SM-kisa Nordic Fitness Expo, Lahti

Ben Weider Legacy Cup

Ja muutamia lavavertailukuvia finaaleissa upeiden naisten kanssa
SM-karsinnat Jyväskylä

SM-kisa Nordic Fitness Expo, Lahti
Siinä sitä ollaan - sarjan -163 cm Suomen parhaat

Ben Weider Legacy Cup

Nordic Championships Ruotsi, Alingsås




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti