Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

NELJÄ TAKANA KUUSTOISTA ERES


Kuten otsikko kertoo: neljä viikkoa kisadieettiä takana ja 16 edessä. Ensimmäisenä etappina häämöttää syyskuussa kisamatka kohti kansainvälistä Arnold Amateuria, Espanjassa, jonka jälkeen kisakausi jatkuu Suomessa mm. SM-kisoissa. Mutta mites tässä on oikein nyt mennyt? Ensimmäisen viikon päätteeksi olin aivan jumissa. Selkeänä syynä erilaiset aerobiset, joita en sitten kuitenkaan tajunnut aloittaa vähän rauhallisemmin. Pää veti kohti yleisurheilukenttiä ja vaikka kuinka rennosti kuitenkin tein, seurauksena oli jumis oleva kroppa. Olishan se pitäny arvata, kun ei liki vuoteen oo moista tehnyt. Mutta se tuntui niin helpolta ja olihan se mukavaa hommaa pitkästä aikaa. Toisella viikolla helpotti ja kolmannella oli havaittavissa, että kunto on kohentunut ja aavistuksen verran kunto on edennyt myös kohti kisakuntoa. Itse toki toivoi ja odotti, että heti alkaa tapahtumaan. Tätäkään vielä oppinut, vaikka useampi vuosi takana. Treenit tehtiin ensimmäisten viikkojen jumeista huolimatta, mutta siten, että siirsin jalkareeniä  loppuviikkoon, että pystyisi tehdä kunnolla ja lepopäivät asettui sen mukaan, että myös palautuisi.


Erilaisia aerobisia; yu-kentällä, pyöräillen, koiran kanssa jne..
Kesä on niin mahtavaa aikaa liikkua! :)

Hieronnassa oon käynyt vähintään joka toinen viikko. Tai oikeastaan hieroja on tullut meille kotiin, mikä on aivan huippu juttu kiireisessä arjessa. Muutoin treenit on sujuneet hyvin. Salitreenit on tuntunut menneen oikeaan osoitteeseen, mutta havahduin, että joiltain osin oon mennyt samoilla painoilla jo hetken aikaa, mikä kertoo nyt lihasjumeista. Palautuminen on ollut huonompaa uusien treeniärsykkeiden vuoksi, mutta nyt se on ollut siltä osin kohenemaan päin.

Ravitsemuksen osalta ollaan lähdetty liikkeelle ns. kalorivaihteluilla, sillä tiellä mennään edelleen ja viikko sitten napsastiin jälleen vähän pois, lähinnä hiilihydraatteja. Vähän alkuun mietin, että saa nähdä, miltä nuo vaihtelut tuntuu, kun ei sellaista oo ollut, mutta ei tässä nyt mitään hätää ole. Tai oli vähän, koska odotin (jälleen kerran), että heti alkaa tapahtumaan muutosta. Lihasjumeja lukuun ottamatta on tuntunut hyvältä ja oon todella nauttinut treeneistä, joita oon saanut suunnitella itsekin. On tullut tehtyä intervallityyppisesti yleisurheilukentillä mm. koordinaatioita ja vetoja sekä crossarilla salitreenin päätteeksi. Välillä oon käynyt tekemässä aerobisia myös pururadoilla ja pyöräillen. Seuraavaksi olisi tarkoitus laittaa rullaluistimet jalkaan. Niin ihanan monipuolista puuhaa! :) Enemmän oon kuitenkin suosinut ulkotreenejä, koska muutoin en saa raikasta ilmaa päivän aikana juuri ollenkaan ja olo on myös sen mukainen. Ja kun on sosiaalinen työ, ei haittaa, vaikka pääosin treenaa yksin. Joskus on kuitenkin kiva treenata ystävän kanssa. Kisadieetin puoliväli on ollut yleensä sitä parhainta aikaa niin energisyyden kuin voimatasojenkin suhteen. Sitä siis odotellessa! :)

Tavoitteet syksyä ajatellen on suuremmat, mitä koskaan ennen. Teen tätä monesta syystä, ilon kautta. Perimmäisenä syynä on mieletön motivaatio treenata, mistä saan iloa ja voima elämään, haluan kehittää itseäni paremmaksi (niin henkisesti kuin fyysisesti) ja haastaa itseäni. Maalina on lavalle nousu, jolloin on aika tuoda ja näyttää kovan työn tulos, jota on tehty jo vuosia. Kilpailuvietti on kova, etenkin itseä kohtaan. Suurimpana tavoitteena on ehdottomasti kehittää parempi paketti. Tuoda parasta Sonja-Sofiaa, johon voisin olla tyytyväinen. Siinä vahvasti mukana näppinsä pitää edelleen ammattitaitoinen, symppis valmentajani Harri Forsberg. Tätä matkaa on edetty yhteistyössä vuodesta 2013-2014. 

Pari viikkoa sitten tuli vähän kuvailtua kevään fiiliksiä tässä lähellä sijaitsevilla louhoksilla. Tässä muutama otos.
 Hienoja paikkoja! 


Kuvissa näppinsä mukana ovat myös:
Baseativashop
https://www.instagram.com/baseativashop/

Ylistaron Halpa-Aitta / FiiniFröökynä
https://www.facebook.com/Halpa-Aitta-OyFiiniFr%C3%B6%C3%B6kyn%C3%A4-1523966151193364/?fref=ts

Hotmotorshop 
https://www.facebook.com/Hotmotorshop/?fref=ts

Kiitos tuesta! :) 

Eilen puolestaan oli jälleen tiimin PT-päivät ja ohjelma meni saman tutun kaavan mukaan; ensin treffasin valmentajan, sen jälkeen PT: den vetämä salireeni ja ihanan poseerausvalmentaja Sirpan ryhmäposeerausreenit. Aivan ihana reissu ja päivä jälleen! :) Valmentajan kanssa saatiin todeta, että kunto on sittenkin jopa vähän etuajassa viime vuoteen nähden. Painoa on enemmän, mitä vuosi takaperin, mutta millit rasvojen osalta aika reippaastikin pienemmät. Ei siis syytä huoleen, koska käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oon saanut kasvatettua lihasta lisää. Nyt vaan hyvällä mielellä, kovaa, mutta omalla tavalla myös rennosti eteenpäin! Ruokaa ei nyt napsaastu pois. Reeniohjelmaan tulee muutosta, sitä innolla odotelles! 

Valmentaja tavattu, kunto tsekattu ja uusia (sota)suunnitelmia punnittu! :)

Poseeraustreeneistä
On tuota lihaa tainnut tarttua lisää. Selkä ei jälleen aukene kunnolla, mutta pistetähän aukiamaan. 

Oli jälleen ihana tavata tiimiystäviä, jotka asuu kauempana - tai taitaa olla niin päin, että mä asun heistä kaukana. Treenien lomas tuli vaihdeltua kuulumisia. Aina vaan tuntuu jäävän päivä kesken. Mutta kiitollinen edes tästä ajasta, mikä nyt oli käytettävissä. Niin mahtavia ihmisiä, ystäviä on löytynyt tämän lajin parista. Vaikka kyseessä on arvostelulaji, hyvin hyvin harva on sattunut sellainen kohdalle, joka olisi katsonut nenän vartta pitkin. Ymmärretään se, että tuomareiden tehtävä on arvostella, ei meidän keskenämme. Sen sijaan me tsempataan toisia - ja hitsi vie näin se pitää ollakin. On meillä hieno tiimi ja henki!  

Tiimiystävät Harriet & Susanna <3 
Reenattiin mm. tällä porukalla hauikset, ojentajat ja rinta. 
Pumppi saavutettu ja vaaka näytti yhteensä semmooset 200 kg! :D 

Se olisi enää muutama hassu viikko niin alkaa kuntosalivalmentajan koulutus! Ihan mahtavaa! 
Ja vielä kaiken kukkuraksi mulla on ilo kertoa, että musta on tullut Fysio2000: nen uusi toimintaterapeutti Seinäjoen toimipisteeseen! Viimeiset pari viikkoa on siten ollut varsin riemukasta. Tämän työn ohessa tuun syksyä kohden valmentamaan myös kuntosalin puolella. Tällainen yhdistelmä on ollut mun unelma jo jonkin aikaa ja nyt se on totta! Perjantaina muuten kuvailtiin yrityksessä. Tässä epävirallisen puolen materiaalia. Hyvää matskua tuli hyvässä porukassa! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti