Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

perjantai 22. heinäkuuta 2016

KISADIEETTIVIIKKO 16

Hui miten monta viikkoa onkaan jo takana! Vajaa kymmenen edessä päin ja päätavoitetta kohti edetään. Reipas viikko sitten kroppa alkoi käydä hiilihydraateista vähän tyhjäksi, joten ohjelmaan astui peräti kahden päivän hiilaritankkaus, joka sisälsi mm. riisiä eri muodoissa, vähän pullaa ja jäätelöä. Lihakset kiitti ja kyllähän nuo safkat toi itsellekin hymyn huuleen. Vaikka hymyilen kuulemma ilman noitakin. :D 




Aikalailla tasan viikko sitten lauantaina oli myös tiimin PT-päivät ja valmentajan tapaaminen. Odotin sitä päivää jälleen innolla. Sen verran on eroa kahden vuoden takaisiin kuntotsekkeihin, että silloin mua jännitti kovasti, että iik missähän nyt mennään, mutta nyt oon innoissani. Näen paremmin nyt itsekin kuin kaksi vuotta sitten, että missä mennään, kun kunto on edennyt nopeammin. Vähän pakkaa vielä unohtua se, että ollaan aikataulussa jne... Joka tapauksessa valmentaja oli sitä mieltä perusteluineen, että kunto on h*****in hyvä. Rasvoja ei tällä kertaa mittailtu, mutta noin kuukausi sitten ne oli 7% pinnassa. Se tarkoittaa sitä, että huhtikuusta alkaen on lähtenyt fläsää peräti 7%! Huikeeta! 

Tässä tuo muutos vielä parin kuvan kera. Kiloissa muutos on näiden kuvien välillä n. 8 kg. Oikean puoleiset kuvat on otettu juuri ennen tankkausta, kun kroppa oli tyhjä, kuten näkyy. Vasemmissa ollaan aika turvonneessa kunnossa. Tuohonkaan en kyllä haluaisi takaisin.



PT-päivän salitreenissä valitsin selkäsaunan, mikä kyllä osui ja upposi. Kiitos valmentajille! On se melkoinen tunne, kun ei ne painot enää liiku. Kulmasoudussa totesin, että jaahas oon taas tehnyt väärin, mutta opimpa jälleen jotakin. Kivasti selkä on kehittynyt siitä huolimatta. Mutta kyllähän se päähän ottaa, kun tajuaa, että enemmän oikein voisi tehdä. Yksi motivoiva asia kuitenkin on, että aina on jotakin, mitä parantaa. Koskaan ei ole valmis/täydellinen.

Salitreenin päälle oli vielä yhteiset poseeraustreenit, jossa samalla näki muita mahtavia, upeita tiimikavereita, jotka tätä samaa polkua taivaltaa. Asennot napsahtivat hyvin kohdilleen ja I-kävelykin tuntuu menevän kerta kerralta paremmin. Treenit jatkuu silti samaan malliin. Pikaisella kahvittelullakin käytiin muutaman tiimikaverin kanssa - kiitos naiset, jos satutte tämän silmienne eteen saamaan! Ootte! <3 Kaikkien kanssa ei kuitenkaan taaskaan ehtinyt juttelemaan.

Poseeraustreeneistä





Mutta mitäs nyt juuri tänään kuuluu? BODY-lehdessä oli alkuviikosta mun kilpailijaesittely. Käyhän lukemassa se täällä, jos et vielä ole:

http://www.bodylehti.fi/esittelyssa-sonja-sofia-rannanjarvi/

Vielä kuntoa tältä viikolta body fitneksen eri asennoissa, kun kropassa on enemmän hiilaria




 Kesäloma oli kiva ja pääsin lomamuudiin erityisesti pienissä reissuissa, joita tuli tehtyä muutama. Töihin palasin keskiviikkona ja ainakin syksyyn saakka olisi tarkoitus jatkaa 80% työajalla. Se tuntuu sopivalta. Kisojen alla pidän muutaman palkattoman päivän, koska sitä tekemistä piisaa kisaviikolla ja haluan keskittyä täysin tulevaan/tuleviin kisoihin. 

Fiilikset kisadieetin suhteen on hyvät. Vaikka välillä onkin vähän nälkä, energiaa on silti ja mieli kaikin puolin positiivinen. Alan odottaa lavalle pääsyä, näyttämään kovan duunin tulos. Tiedän, että esiintuminen on parantunut - siitä kiitos kuuluu kyllä nykyiselle työnkuvallekin, mikä pakottaa mut olemaan ja toimimaan ihmisten edessä.

Treenien suhteen aikataulutus on astunut vahvasti jälleen mukaan - ainoat vaihtoehdot ovat joko ennen töitä aamulla tai heti töiden jälkeen. Itse asiassa lähes joka päivä treenaan molempina ajankohtina. Luppooaikaa jää päivästä siten aika vähän, mutta onneksi on viikonloput aina vapaat. Mihinkään en näität reenejä kuitenkaan vaihtaisi, koska nautin todella tästä tekemisestä.

Ravitsemuksen puolesta eväät kulkee mukana töissä. Pyrin tekemään kaikki seuraavan viikon lounaat ja päivälliset sunnuntaina valmiiksi. Sunnuntai on siis kokkauspäivä! Osa menee pakkaseen, koska koko satsi ei säily perjantaihin saakka. Kokeiltu on ja olvana häjyltä alkaa perjantaina maistumaan. :D 


Tukkaakin on tullut käytyä uudistamassa kisoja ajatellen. Ei tarvi kyllä miettiä, että tumma vai vaalea. Blondina on tullut oltua joskus hetken aikaa, mutta oli todettava, että sille tielle ei ole asiaa. Hiukset kärsi silloin aikalailla. Mut on nyt vaan luotu tummaksi ja piste. Vielä yksi värjäys/leikkaus ennen kisoja, vähän lisää paksuutta lisähiuksista niin se on siinä. :)


Tällaisia kuulumisia tähän väliin.
Palataan jälleen! Loppuun vielä motivaatiota juuri sulle. :) 


Menossa mukana myös:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti