Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

maanantai 6. kesäkuuta 2016

JA NIIN KOITTI TANKKAUS

Kisadieettiä on takana nyt noin 2,5 kk ja paino...se on pudonnut huimasti! Vaaka näytti perjantaina peräti vain 60,5 kg, kun 2,5 kk takaperin se oli 67 kg. Uskomatonta! Ja kyllähän se muutos näkyy, mutta en näe sitä niin selvästi muuta kuin kuvista. Tässä kohtaa sitä sokeutuu omalle peilikuvalleen, mutta oon yrittänyt pitää itseni ajantasalla. Tuo pudotus on musta mennyt aivan helposti, mutta toki oon tehnyt paljon töitä sen eteen ja antanut kaikkeni. Nyt tuntuu pieni nälkä, mutta se tulee juuri silloin, kun onkin aika syödäkin ja suositellaan perusihmisenkin syövän - eli kolmen tunnin välein. Mulla on toki edelleen joka päivä hiilihydraattia puuron/pastan/perunan tai riisin muodossa, mutta niiden määrät vaihtelevat. Eli toisin sanoen kalorivaihtelulla mennään.

Kunto, kun takana dieettiä vähän yli 2kk. 


67 kiloisena olin kyllä aika nesteinen verrattuna nykyhetkeen, mikä saattoi johtua mm. kreatiinista. Tämä kuva kisadieetin alussa huhtikuussa. 


Joka tapauksessa kunto oli valmentajan mielestä perjantaina sellainen, että oli aika pitää ensimmäinen tankkauspäivä. Se toteutui eilen, sunnuntaina. Tuon päivän päätarkoituksena oli, että lihaksiin tankataan energiaa hiilihydraattien muodossa ja boostataan aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunnan kanssa mulla kyllä ei oo ollut mitään ongelmia, kroppa toimii oikein mallikkaasti. Tankkasin tietyn määrän hiilihydraatteja, joita en tällä kertaa laskenut itse. Viime kisadieetillä valitsin itse, mitä syön, mutta siten, että hiilihydraattia tulee kokoon päivän aikana 500 g ja proteiineja vähän. Normaalisti proteiinia syödään reippaasti, mutta tankkauspäiväksi sitä pudotetaan alas. Tällä kisadieetillä saan tarkat määrät, mitä syön. Ja tältä näytti päivän ateriat, joita oli semmoiset kuusi kappaletta.

Jätskiä, hedelmiä, riisipiirakoita, riisipuuroa, hilloa...
Ensimmäisen aterian jälkeen tuumasin, että huhhuh tulipas täyteen. :D Noiden riisipiirakoiden kohdalla oli pakko pitää pieni paussi, että saisin nauttia pitempään eikä ne loppuisi tuolta lautaselta niin nopeasti. Oli niin hyvää! Ja tuo hedelmäsalaatti, nam!



Ja hetkinen, PULLA! Kyllä, pulla luki lapussa. Oli uskottava nyt omia silmiä. Tuokin oli aika hyvää - oikeastaan kaikki oli, mitä ei oo hetkeen tullut syötyä.



 Joillakin tankkauspäivä vaikuttaa siten, että nälkä tuntuu iskevän tunnin päästä, kun on viimeksi syönyt. Toisilla käy siten, että ei meinaa saada syötyä koko määrää. Todennäköisesti kaikilla paino heilahtaa hetkeksi aikaa ylöspäin. Mä kuuluin ainakin tällä kertaa siihen sakkiin, joille iskee näläntunne tunnin päästä. :D En ollut siis ähkyssä päivän päätyttyä. Jonkin verran maha reagoi, todennäköisesti uusiin ruokiin ja pää oli kipeä, mutta tuo pääkipu johtui todennäköisesti jostakin muusta. Jok tapauksessa aineenvaihdunta pyöri ja tänään treeni kulki. Ei nyt duracellimaisesti, mutta hyvin kuitenkin.

Päivä meni syömisen ohessa loikoillen, koiran kanssa lenkillä ja kotona pienissä remppapuuhissa. Muistin pysähtyä, nauttia ja levätä keräillen hiilihydraattia kroppaan. Iltapäivällä mulle iski väsymys ja vetäydyin lepäämään (kerrankin).



Ensi viikolla voisin koota jälleen ajatuksia viime viikkojen tunnelmista ja meiningeistä. Jotakin kivaa uutta on mukana tässä hommassa! :)
Kivaa uutta viikkoa sulle! 

"Believe and you´re halfway there!"






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti