Hotmotorshop.fi

Hotmotorshop.fi

tiistai 26. huhtikuuta 2016

REISSUA ISOLLE KIRKOLLE - FITNESS CLASSIC

Kirjoitettu 24.4.2016 
Kisadieetin aloituksen fiiliksiä voit lukea täältä linkistä:


Heippa kaikille! Tässä viime viikkoina on ollut kaikenlaista menoa ja tässä yhdestä niistä. Viikko sitten, 16–17.4, kisattiin kevään Fitness Classic- kilpailut Helsingissä. Lähdin katsomaan kisoja ystävien/tiimikaverien Pirjon ja Susannan kanssa. Viikonloppuna käytiin myös vetämässä Pirjon parit hyvät treenit.
Let´s go to Helsinki!

Eväät kulki mukana reissussa: tässä kohtaa vedin napaan vähän erilaista pastaa, tonnikalaa ja vihanneksia. Tiedä onko täällä syrjemmässä edes myynnissä tuollaista. =D 

Viikonlopun treenipaikkana oli Vantaan Forever Club. Hyvin oli laitteita joka lähtöön eikä tarvinnut jonotella. Treenit osui todella hyvin ja liikkeet alkavat olla hallussa. Tässä muutama video treeneistä. Kohteena ensimmäisessä treenissä oli räpylät ja toisessa selkä, rinta + pohkeet. Keksittiin (tai Pirjo se taisi olla 😉 ) uusi idea tehdä selkää. Taidetaan tehdä toistekin! =) Tuolta Youtubesta löytyy muuten muutama video lisää mun treeneistä.

Ojentajat taljassa köydellä:
Selkää taljassa:


Lauantaina mentiin tosiaan katsomaan kisoja Pirjon & Susannan kanssa ja erityisesti body fitness- sarjoja. Kyllä oli kertakaikkisen upeita ja timmejä tyttöjä/naisia! Teidän ansiosta kotiin tuli mukana aimo annos motivaatiota ja inspiraatiota. Kaikki olivat tehneet suuren työn, antoivat kaikkensa ja mielestäni jokainen lavalle noussut on voittaja. Itsensä voittaminen on suuri asia. Nimilista olisi pitkä, joten hirmuisesti onnea kaikille! <3 Sunnuntain kisoja en nähnyt livenä, mutta seurasin Body-lehden kautta junassa ja pidin peukkuja. Kisat olivat varmasti huikeat tuonakin päivänä. Täytyy sanoa, että muistot heräsivät tuona viikonloppuna ja teki ilman muuta mieli kivuta lavalle myös. Rankkaa se oli silloin kaksi vuotta sitten viimeiset päivät, mutta samalla nautinnollista ja mahtavaa. Mutta syksyllä uudestaan!
Body Fitness yhden sarjan naiset lavalla


Tästä on ollut hyvä jälleen jatkaa kohti syksyä. Toki mietin välillä, että pääsenkö itse siihen kuntoon, mitä vaaditaan ja ennen kaikkea, mitä itse vaadin. Jatkoon pääsivät mielestäni tiukat, sirot ja sopivan lihaksikkaat. On se armotonta – jatkopaikka voi jäädä kiinni ihan vain siitä, että nesteitä ei ole saatu viimeisellä viikolla (riittävästi) pois. Uskon, että tälläkin kisoihin valmistavalla dieetillä menee kuitenkin yhtä hyvin kuin viimeksi kaksi vuotta sitten. Tai no ei se ihan putkeen mennyt silloin, kun lihaksia alkoi ollakin kintuissa liikaa. Muistan kun silloinen valmentaja Jari (Bull) sanoi, että nyt et Sonja saa jännittää yhtään noita reisiä, kun ne pomppaa silmille. =D Nyt ei ole sitä vaaraa, kun nyt olen treenaamassa ja valmistautumassa eri lajiin. Lajiin, jossa täytyy olla lihaksikkaampi, tiukempi ja myös kuivempi. Aikamoinen rusina tulossa. =D Mieheni sanoin myös kuivan kesän orava. Tavoitteena on saada paras versio itsestä, mitä koskaan aiemmin. Sellainen, johon voin olla tyytyväinen. Tästä onkin hyvä jatkaa toiseen postaukseen liittyen kuntotsekkiin ja treeneihin. Kivaa päivää toivottaen,
Sonja-Sofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti